Quins productes ofereix la fusteria d'alumini?

Gràcies a la multitud d'avantatges que ofereix l'alumini, actualment hi ha una gran varietat de productes fabricats amb aquest material per la fusteria. Podem destacar les finestres, portes, pèrgoles, tendals, persianes, mampares, baranes I escales, entre molts altres. A més de la gran varietat de productes que ofereix la fusteria d'alumini, també podem trobar gran disponibilitat de colors, textures i acabats.

Per què alumini?

Els productes per la fusteria d'alumini ofereixen una gran seguretat per l' habitatge i l' empresa, ja que són resistents i molt difícils de trencar o danyar. A més, l'alumini protegeix contra les agressions externes com la humitat, el sol i tot tipus d'inclemències meteorològiques. L'alumini  és un material que afavoreix l'aïllament tant tèrmic com acústic. A  Aluminia Borràs utilitzem les millors marques en qualitat i diseny.

Quin és el manteniment per l'alumini?

La fusteria d'alumini no necessita un gran manteniment perquè els productes llueixin sempre en perfecte estat. Els productes d'alumini  tenen un acabat  el qual fa que la brutícia no penetri, a més de tenir un recobriment natural que els protegeix de l'òxid.

Sobre la neteja de l'alumini, fer servir un drap o esponja humida amb aigua i sabó neutre, retirar les restes de sabó amb un drap humit amb aigua i assecar amb paper absorbent o un drap suau.

Més enllà de la neteja, podem observar que els productes fabricats amb fusteria d'alumini ofereixen una gran resistència a les agressions externes, i per tant, és difícil que es deteriorin sent molt perdurables.

I sobre l'alumini i el medi ambient?

La fusteria d'alumini és un dels materials que més respecta el medi ambient, ja que no és tòxic, és totalment recicable i en el seu procediment de fabricació per els productes de fusteria requereix d'un baix cost energètic.